Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu
Adres 16 Haziran Mahallesi Atatürk Cadddesi 32600 Senirkent
0(246) 5114428

VİZYON

Yaratıcı düşünceye sahip, başkalarının haklarına saygı gösteren, problem çözme becerisi olan, kendini ifade edebilen, doğayı, milli ve manevi değerlerini seven ve koruyan, paylaşımcı bireylerin eğitiminde aile katılımını da sağlayarak, toplam kalite yönetimini geliştirip etkin kılmak ve çevre tarafından tercih edilen, Milli kültürle bezenmiş, çizgi üstü model bir okul olmak.

MİSYON

Anaokulumuzda 3-6 yaş grubu çocukların; • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız

NORMAL

Okulumuzun servisi yoktur.

Okulumuz Senirkent ilçe merkezindedir. İl merkezine 76 km uzaklıktadır.